İki takımın yıldızı hakkında şok sözler: “Okan Buruk’un dokunulmaz futbolcusu Mauro Icardi yine yokları oynadı! Oyundan çıkması gerekiyordu. Göklere çıkarttığımız Semih Kılıçsoy ortalıkta gözükmedi!”

Galatasaray’ın Beşiktaş’ı 1-0 mağlup ederek liderliğini devam ettirdiği maç sonrası ünlü spor yorumcusu Ömer Üründül, mücadeleyi yorumladı. Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy’un yokları oynadığını söyleyen Ömer Üründül, Galatasaray’da ise Okan Buruk’un Mauro Icardi’ye çok fazla sabrettiğini belirtti.

ÖMER ÜRÜNDÜL’DEN MAURO ICARDI VE SEMİH KILIÇSOY ELEŞTİRİSİ

Süper Lig’in 28. hafta maçında Galatasaray, deplasmanda Beşiktaş’ı 1-0 mağlup etti. Maç sonrası ünlü spor yorumcusu Ömer Üründül, karşılaşmayı değerlendirdi. Üründül, Galatasaray’da Okan Buruk’un Mauro Icardi’ye çok fazla sabrettiğini söylerken, Beşiktaş’ta ise Semih Kılıçsoy’un yokları oynadığını belirtti.

İşte Ömer Üründül’ün Sabah gazetesindeki köşe yazısı…

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri