Galatasaray'da Kopenhang maçı öncesi ayrılık: Okan Buruk'la ipleri tamamen koparmış

Yarın Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında Rams Park'ta Danimarka devi Kopenhag'la karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da artık hazırlıkların sonuna gelinirken, Okan Buruk'un da kafasındaki 11 hemen hemen netleşmiş durumda. Kritik maç önce BTV kanalında yaptığı açıklamalarla yine dikkatleri üzerine çeken Ümit Özat Sarı Kırmızılı takımdaki ayrılığı duyururken, eski milli futbolcunun 'Ben 31 yaşındaki oyuncunun yüzüne baktım artık bu iş bitmiş' sözleri camiada bomba etkisi yarattı.

Yarın saat 19.45'te oynanacak olan Galatasaray - Kopenhag maçı öncesi BTV kanalında yaptığı açıklamalarla yine gündeme damga vuran Ümit Özat, Sarı Kırmızılı takımdaki ilk ayrılığı duyururken, bir başka ünlü yorumcu Evren Turhan'ın 'yarın sahaya çıkacak 11'i' paylaşması ise bir hayli dikkat çekti.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız...