Öğretmenler Günü kompozisyon örnekleri! 24 Kasım Öğretmenler Günü konulu kompozisyonlar!

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KOMPOZİSYON ÖRNEĞİ 2

Öğretmenlik mesleği oldukça fedakarlık ve sorumluluk gerektiren bir meslektir. Öğrencilerini yetiştirmek uzun ve yorucu bir yolculuğa çıkmaya benzer. Ama öğretmenlerimiz bu yolda hiç yılmaz bizler için hep didinir ve çalışırlar. Bu nedenle kalbimizin en güzel yerlerinde bizi yetiştiren öğretmenlerimizi hiç unutmayız. Bizleri topluma yararlı bir birey olarak yetiştirir, bu sayede çağdaş bir medeniyet seviyesine gelmemizin önünü açarlar. Öğrencilerine daima iyiye, doğruya ve güzele teşvik eden ve bunu için hep didinen kişidir öğretmen…

Günümüzde öğretmenlere eskiden verilen saygı kalmamıştır. Bu, yeni dönem gençlerin şımarıklığından kaynaklanmaktadır. Bu öğretmenlerimizi fazlasıyla üzen ve performanslarını azaltan bir durumdur. Bu bağlamda öğretmenlere teşvik primlerinin verilmesi maaşlarının iyileştirilmesi esas kılınmalıdır. Çünkü şimdilerde hayatını iyi idare etmek için ek iş yapan öğretmenler oldukça fazladır.

19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!