Öğrencilere indirimli telefonda detaylar belli oldu! İşte 9 Bin 500 TL altındaki yerli üretim telefonlar...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, örgün öğretimdeki üniversite öğrencilerine fiyatı 9 bin 500 TL'yi geçmeyen telefonlarda 5 bin 500 TL'ye kadar destek sağlanacağını duyurdu. Biz de sizler için 9 bin 500 TL'nin altındaki bazı telefon modellerini sıraladık.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine sonrası verdiği müjde ile, örgün eğitimdeki üniversite öğrencileri için fiyatı 9 bin 500 TL’yi geçmeyen cihazlarda 5 bin 500 TL’ye kadar destek sağlanacağı açıklandı.

Sizler için bu fiyat sınırının altındaki bazı telefon modellerini sıraladık. Bu desteğin hangi cihazlarda sağlanacağı henüz belli olmadığı için listede sadece Türkiye’de üretilen modellere yer verdik. Daha önce yapılan açıklamalarda yalnızca ülkemizde üretilen veya montajlanan cihazların dahil edileceği belirtilmişti.

İşte  9 bin 500 TL'nin altındaki telefon modelleri:

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Meteorolojiden 28 il için kuvvetli yağış uyarısı!