Öğrenciler için ev tutmak bir hayal oldu! Artan fiyatlar karşısında öğrenciler yeni döneme geçti

KYK yurdu çıkmayan veya üniversite kazandığı şehirde eve çıkma hayali yaşayan öğrenciler artan kira fiyatlarına karşı isyanda. Özellikle büyük şehirlerde üniversite kazanan öğrencilerin yaşadığı bu durum içler acısı. Üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala ev tutma onlar için artık hayal oldu. Öğrenciler bu durumda ne yapmalı? Öğrencilere çözüm için neler tavsiye ediliyor? Uzmanlar öğrencileri uyardı. Detaylar haberimizde...

2022-2023 eğitim yılı üniversitelerin açılmasına sayılı günler kala öğrencilerin ve ailelerin ev bulma/ yerleşme heyecanı şimdiden başladı. Öğrenciler ev mi oda mı kiraya çıkalım diye düşünürken ev sahipleri bu durumu fırsat bilerek kira fiyatlarında artış yapıyor. Büyük şehirlerde artan zamla birlikte kiralar tavan yapmış durumda. Uzmanlar, bu süreçte fiyatlarda herhangi bir düşüşün olmayacağını ifade ederek, öğrenciler arasında oda kiralama döneminin iyice yayıldığını belirtti. Yeni alışkanlığın aidat ve faturalarda bir dizi krizi de beraberinde getirebileceği uyarısında bulunan uzmanlar, fahiş fiyatların nasıl düşürülebileceğine ilişkin önemli tespitlerde bulundu.

CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama! Survivor All Star'da heyecan ve eğlence bir arada! Koç'un oğlu mağlubiyet sonrası çıldırdı! Oyuncuların üzerine yürüdü O illerde kuvvetli yağış ve rüzgara dikkat!