Odun külünün faydaları! Sağlık ve cilt bakımına birebir!

Odun külü, çoğu insanın çöp olarak düşündüğü bir malzeme olsa da, aslında birçok mineral ve vitamin içeren değerli bir maddedir. Kimyasal kullanmak istemeyenler için doğal bir alternatif olarak önerilebilir. Odun külünü kullanarak çeşitli temizlik ve bakım işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. İşte odun külünün sağlıktan temizliğe saymakla bitmeyen faydaları...

Odun külünü kullanmak için, bir kovaya koyup üzerine su ekleyerek 10 veya 15 gün bekletmeniz gerekmektedir. Bu süre içinde külün posası kovada dibe çökecektir. Üstte kalan suyu, saçlarınızı ve cildinizi temizlemek için kullanabilirsiniz. Odun külü suyu, cildi nazikçe temizlerken aynı zamanda mineral ve vitaminlerle besler.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!