O sözler gündeme bomba gibi düştü! Eski yarışmacı Adem'den samimi itiraf! "Hayallerimi anlattım, hiç umrunda olmadı. Kırgınım!"

Youtube'ta Gökhan Çınar'a konuk olan boksör Adem Kılıççı, samimi açıklamaları ile dikkat çekti. Survivor'un iç yüzüne dair açıklama yapan Kılıççı "Nisa'nın şampiyonluğu bana hiç koymadı." dedi. Acun Ilıcalı sorusuna ise kırgın olduğunu söyleyerek cevap verdi. Kırgınlığının sebebini ise "Hayallerimi anlattım, hiç umrunda olmadı!" diyerek paylaştı.

Survivor All Star ile ilgili yorumlarıyla gündeme gelen Adem Kılıççı, Gökhan Çınar'ın sunduğu Katarsis programının konuğu oldu. Gökhan Çınar'a içini döken ünlü boksör Survivor için çok iddialı sözler söyledi.

Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi? Marmaray saatleri 2024! Marmaray hafta içi ve sonu kaça kadar açık? 30 Nisan 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte o kararlar... Türkiye'nin 5. nesil savaş uçağı KAAN'a milli dokunuş! 3 ilde 1 Mayıs'ta toplu ulaşım ücretsiz olacak Fenerbahçe'de İsmail Kartal-Edin Dzeko krizi! Yaşananlar ortaya çıktı