O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'de sahne alacak ünlüler belli oldu! Çok büyük sürprizler var!

O Ses Türkiye Yılbaşı 2022 sanatçı kadrosunda kimlerin olduğu merak ediliyor. Her yıl birbirinde ünlü isimler O Ses Türkiye Yılbaşı'nda sahne alıyor. Büyük sürprizlerin olduğu programın sunuculuğunu yine Acun Ilıcalı yapıyor. Peki O Ses Türkiye Yılbaşı 2022'de kimler var?

Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve jüri üyeliklerini Beyazıt Öztürk, Oğuzhan Koç, Murat Boz ve Ebru Gündeş'in yaptığı O Ses Türkiye Yılbaşı 2022 bu yılbaşı akşamı da birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya hazırlanıyor. Peki O Ses Türkiye Yılbaşı 2022'de kimler sahne alacak?

İşte O Ses Türkiye Yılbaşı 2022 sanatçı kadrosu!

Geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle yayınlanmayan ancak yılbaşı özel programında birbirinden ünlü isimlerin sahne aldığı O Ses Türkiye Yılbaşı 2022'ye kimler katılacak?

İşte O Ses Türkiye Yılbaşı 2022'ye katılması beklenen ünlü isimler...

Müge Anlı

Tükenmişlik sendromu nedir? Meteoroloji o illeri açıkladı! Toz taşınımı ve yerel yağışa dikkat! Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Uçakta korku dolu anlar! Pendik’te korkunç saldırı: Kafede oturan kişiyi öldürüp kaçtı