O Ses Türkiye Yılbaşı 2023 Kadrosunda yıldız yağmuru var! Akın Akınözü, Rabia Soytürk, Nisa Bölükbaşı...

O Ses Türkiye Yılbaşı 2023 Özel programı için Hazırlıklar Sürüyor. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği tv8'in geleneksel programında her sene birbirinden ünlü isimler sahne alıyor. O Ses Türkiye Yılbaşı 2023'te Akın Akınözü, Rabia Soytürk, Caner Topçu ve Nisa Bölükbaşı gibi isimlerin yer alacağı program tam bir yıldızlar geçidi olacak.

Bu Yıl Jüri üyeliklerini Yine Ebru Gündeş, Murat Boz, Beyazıt Öztürk'ün yapılması beklenen O Ses Türkiye Yılbaşı 2023 programı 31 Aralık 2022 Cumartesi akşamı ekrana gelecek. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümünde birbirinden ünlü isimler sahnede şarkı söyleyerek hünerlerini sergileyecek. Acun Ilıcalı'nun sunuculuğunu yaptığı program yine tv8'de ekrana gelecek. 

"Dursun Özbek'ten Erden Timur'a karalama kampanyası başladı" Hakmar'a tabaklık ve sürahi setleri geliyor! Gratis'lerde çılgın Mayıs indirimleri başladı! Altın fiyatları düşüşe geçti! İşte güncel altın fiyatları Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Dolarda hafta sonu hareketliliği! İşte güncel döviz kurları