O magandaya yurt dışına çıkış yasağı!

İstanbul Hadımköy’de aracında çakar bulunan M.E.U, iddiaya göre kendisine yol vermeyen Dadaş Aras’ın (28) önünü kesti. O anları videoya çeken Aras'a, 'görüntüleri polise versen ne olur' diyerek küfreden M.E.U, daha sonra Aras’ı 5 yerinden bıçakladı. Araçta bulunan 30 bin TL'yi de alıp kayıplara karıştı. Polis her yerde zanlı M.E.U.'yu ararken Dadaş Aras'ın annesi açıklamalarda bulundu.

Habertürk’ten Emrah Doğru’nun haberine göre, olay, dün akşam saatlerinde İstanbul Hadımköy'de meydana geldi. İddiaya göre 34 PML 55 plakalı çakarlı minibüsün sürücüsü M.E.U, seyir halindeyken yol verme tartışması yaşadığı 28 yaşındaki Dadaş Aras'ın önünü kesti. Minibüsünde çakar bulunan M.E.U. ile Aras arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında önü kesilen Dadaş Aras, cep telefonu ile yaşananları ve araçta bulunan çakarı kaydetmeye başladı.

A101 ucuza kablosuz Dyson muadili süpürge geliyor! ŞOK'a Karcher marka buharlı temizlik makinesi geliyor! Makarna, salça, şeker ve unlarda haftanın indirim fırsatları! Survivor All Star'da kıyasıya rekabet! All Star'da adaya kim veda etti BİM'den bebek bezleri ve temizlik ürünlerinde çılgın indirim! Prof. Dr. Naci Görür "endişeliyiz" dedi ve illeri sıraladı