O eski hallerinden eser yok şimdi! Süper Lig'de fırtınalar estiren efsanevi kulüpler dibe çakıldı...

Süper Lig'de İstanbul takımları her yeni sezon sayılarını arttırmaya devam ederken, bir dönem Süper Lig'de fırtınalar estiren Anadolu'nun efsane kulüpleri dibe çakıldı.

Bir dönem Süper Lig'de fırtınalar estiren Bursaspor, Denizlispor, Akhisarspor ve geçtiğimiz yıl Süper Lig'e veda eden Giresunspor, bu sezon bir alt lige daha düştü.

Süper Lig'de şampiyon olduğu 2009-2010 sezonunun ardından büyük bir düşüş gösteren Bursaspor girdiği mali krizlerinde etkisiyle 3.Lig'e kadar düştü.

Yıllarca Süper Lig'de boy gösteren, UEFA Kupası'nda 4. tura yükselme başarısı dahi gösteren Denizlispor artık 3. Lig'de mücadele edecek.

Süper Lig'de geçirdiği başarılı sezonları Türkiye Kupası ve Süper Kupa'yla taçlandıran Akhisarspor, TFF 3. Lig'de de tutunamayarak Bölgesel Amatör Lig'e düştü.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi... Toz taşınımı, kuvvetli sağanak ve yükseklerde kar erimesine dikkat! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza!