Nuri Şahin'den dikkat çeken açıklamalar: Laf olsun diye hocalık yapacak kadar zekasız değilim

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor'un futbol sorumlusu Nuri Şahin, Türk futbolunun en büyük sorununun istikrar olduğunu dile getirdi. Teknik direktör olarak da hiç bir zaman şüphesi olmadığına dikkat çeken Nuri Şahin, "Olsa zaten bu işi kabul etmezdim. Bu çok basit yani kendime güvenmesem, sadece laf olsun diye hocalık yapacak kadar da zekasız değilim'' dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, Burdur'da basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları yanıtladı. Burdur'daki kamplarının bugün sona ereceğini dile getiren Nuri Şahin, "Bodrumspor maçının ardından kampı tamamlayacağız. İnşallah kazasız, sakatlıksız bir şekilde tamamlarız. Çok önemsediğimiz bir maç. Kampın sonunu güzel bitirmek ve sakatlıksız tamamlamak amacındayız. Çok iyi bir kamp geçirdik. Genel ağırlık olarak ofansif çalıştık. Defansif çalışmaları ikinci kampımıza bıraktık. Yeni oyuncularımızla oyunumuzu daha da geliştirmek için çalışmalar yaptık. Fiziksel olarak yüklendik" dedi.

Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den Meteoroloji'den 15 il için sarı kodlu uyarı geldi! Tedbirinizi alın... Türkiye'nin İsrail kararı sonrası Tel Aviv yönetimi harekete geçti! COVID-19 aşısıyla ilgili endişelendiren açıklama!