Nuri Şahin Antalyaspor'da! Nuri Şahin kimdir? Hangi mevkilerde oynuyor?

Son dakika Antalyaspor Nuri Şahin transferi! Süper Lig takımlarından Antalyaspor'un Nuri Şahin ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı kaydedildi. Peki Nuri Şahin kimdir? Hangi mevkide oynuyor? İşte detaylar...

Alman asıllı Türk oyuncu Nuri Şahin, Süper Lig takımlarından Nuri Şahin ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Deneyimli oyuncu 2 yıl boyunca Antalyaspor formasını terletecek.

Son olarak Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen forması giyen Nuri Şahin, Süper Lig takımlarından Antalyaspor ile her konuda anlaşma sağladı. 31 yaşındaki deneyimli orta sahayla 2 yıllık sözleşme imzala Antalyaspor, bu transferi sosyal medya üzerinden paylaştı.

Yapılan açıklamada; "Hoş geldin Nuri Şahin. Kulübümüz profesyonel futbolcu Nuri Şahin ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Kendisine hoş geldin der, kırmızı beyaz formamız altında başarılar dileriz." İfadelerine yer verildi.

/p>

"Sorun iadeiziyaret adımıyla çözüldü" Ali Koç başkanlığa devam ederse ilk imza Mert Hakan Yandaş'tan Polise damacana ile saldırmıştı! Gözaltına alındı
Sonraki Haber