Nuri Bilge Ceylan'dan Zeki Demirkubuz'a cevap: "Hiçbir kanıtı olmayan bir sürü hayal ürünü iddiayla uğraşmak kolay değilmiş"

İki ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz ve Nuri Bilge Ceylan arasındaki tartışmada yeni bir gelişme yaşandı. Nuri Bilge Ceylan, sosyal medya hesabından son sözü olarak nitelendirdiği bir açıklama yayınlayarak "Bir algı oluşturmaya yönelik hiçbir kanıtı olmayan bir sürü hayal ürünü iddiayla uğraşmak kolay değilmiş" ifadelerini kullandı.

Yıllar önce yakın arkadaş olan fakat daha sonra araları açılan Türk sinemasının iki önemli yönetmeni Nuri Bilge Ceylan ile Zeki Demirkubuz tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı.

Zeki Demirkubuz'un televizyon yayınında, Nuri Bilge Ceylan hakkında kullandığı sert ifadelerin ardından, Ceylan da X hesabından bir açıklama yayınladı.

İşte Nuri Bilge Ceylan'ın açıklaması:

İran, Irak ve Pakistan'da Reisi için toplandılar! Güncel benzin ve motorin fiyatları! 21 Mayıs 2024 benzin ne kadar? Milli Piyango sonuçları 19 Mayıs 2024! Dev Derbi Avrupa basınında: F.Bahçe, G.saray'ın partisini mahvetti! Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in bileti kesildi! İşte yeni adresi... Gram altın düştü! İşte 21 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları