Nurgül Yeşilçay'ın Ağzı Neden Yamuk? Botoks Mu, Trafik Kazası mı? İşte Cevabı

Oyuncu Nurgül Yeşilçay Son Nefesime Kadar adlı diziyle ekranlara döndü. Ancak izleyenler oyuncuyu ekranda gördükten sonra Yeşilçay'ın ağzının neden yamuk olduğuna dair araştırmalara başladı. Bugün trafik kazası geçirdiğini ve ağzına, çenesine dikişler atıldığını açıklayan Nurgül Yeşilçay'ın ağzı neden yamuk? Botoks kurbanı mı, trafik kazası mı? İşte detaylar...

Nurgül Yeşilçay'ın ağzı neden yamuk diye araştırmalar yapan takipçileri bunu ilk olarak Son Nefesime Kadar adlı dizinin ilk bölümünde gördü. Başarılı oyuncu Yeşilçay'ın ağzındaki yamukluğun sebebi ise daha sonra ortaya çıktı.

Yeşilçay, instagram hesabından bugün yaptığı paylaşımda büyük bir trafik kazası geçirdiğini açıkladı. Yeşilçay paylaşımında, "Bi süredir buralarda yoktum! Hastanelerde boğuşuyordum çünkü! -Kendi kullandığım araçla büyük bi kaza atlattım! Ağzıma,çeneme dikişler atıldı! Hasar kaldı ve bi süre daha devam edecek!" dedi.

Nurgül Yeşilçay'ın Ağzı Neden Yamuk?

Son Nefesime Kadar dizisinin ilk bölümü ekrana gelmiş ve oyuncunun ağzındaki değişiklik fark edilmişti. Botoks komplikasyonu yaşadığı düşünülen Nurgül Yeşilçay'ın trafik kazası geçirdiği anlaşıldı.

Yeşilçay, "Accık yamuğum ama gayet iyiyim anlayacağınız" diyen Yeşilçay, "Siz siz olun emniyet kemerinizi takın lütfen!" uyarısında bulundu.

Yeşilçay'ın paylaşımına birçok ünlü isim geçmiş olsun mesajlarını paylaştı.

Jakuzi iftirası cezasız kalmayacak... Hisse ve tahvil zirvede Yabancının TL aşkı coştu Dolar yatay seyirde! İşte 17 Mayıs 2024 güncel döviz kurları
Sonraki Haber