Nuran Yıldız batı medyasının iki yüzlülüğünü gözler önüne serdi!

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, Habertürk kanalında yayınlanan Hülya Hökenek ile Enine Boyuna programında dikkat çeken açıklamalara yer verdi. Yıldız, insanlık trajedisi yaşanan İsrail-Filistin savaşı üzerinden batı medyasının iki yüzlülüğünü gözler önüne serdi.

This browser does not support the video element.

SuperHaber yazarı Nuran Yıldız, Habertürk kanalında yayınlanan Hülya Hökenek ile Enine Boyuna programında dikkat çeken açıklamalara yer verdi.

Yıldız, insanlık trajedisi yaşanan İsrail-Filistin savaşı üzerinden batı medyasının iki yüzlülüğünü gözler önüne serererek; batı medyasının insanları, değerli insanlar ve değersiz insanlar olmak üzere ikiye ayırdığını belirtti.

''AFRİKALILAR, AFGANLAR, GAZZELİLER, ORTADOĞULULAR DEĞERSİZDİR''

Nuran Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü; ''Kendilerine benzeyenler değerlidir, ABD'liler, Avrupalılar (ki bunu Ukrayna Savaşı'nda da gördük), İsrailliler değerlidir, Afrikalılar, Afganlar, Gazzeliler, Ortadoğulular değersizdir. Haber akış ve içerikleri de istisnalar hariç buna göre belirlenir. O nedenle de ülkelerin kendi haber medyalarının olması önemlidir. Bu bilgi önemlidir, şimdilerde çok daha önemlidir.''

Elebaşılığını İsmail Azar ve Hamza Mutlu’nun yaptığı örgüt çökertildi! ‘TEMİZ ELLER’ İSİMLİ DARBE GİRİŞİMİ SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞMELER! AK Parti ve MHP'ye kumpas planında Uğur Dündar iddiası! MUHALİF GAZETECİDEN CHP'YE ŞOK UYARI! Sinan Ateş cinayetinin yeni görüntüleri ortaya çıktı! "Görüş ayrılıklarına rağmen diyalog kanalları açık"