Nükhet Duru'dan olay yaratacak açıklama: Kadınlar tayt giymesin, hoş bir görüntü değil!

Bir giyim firmasının Sonbahar Kış 22-23 koleksiyonunun Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen defilesine katılan ünlü sanatçı Nükhet Duru, tartışma yaratacak açıklamalar yaptı. Kadınların tayt giymesinden rahatsız olduğunu belirten Nükhet Duru, "Ne olur bu tayt olayına, "Dur" deyin artık" dedi.

Bir giyim firmasının Sonbahar Kış 22-23 koleksiyonu, Çırağan Sarayı’nda gerçekleşen defileyle tanıtıldı. Davete, Feryal Gülman, Nükhet Duru, Buket Taşdelen, Işıl Reçber, Pınar Altuğ Atacan, Edvina Sponza, Esra İnceefe, Mihre Mutlu, Arzu Kunt, Bahar Şer, Ece Vahapoğlu, Müge Tezman Sırmabıyık, Yasemin Öğün ve Sibel Karakaşlı katıldı.

Nükhet Duru, defile öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek, kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Starlık sistemine karşı olduğunu ifade eden usta sanatçı, "Ben bu sisteme karşıyım. Herkesin herkese rahatlıkla ulaşabileceği bir dönemde starlık olayını bir kez daha gözden geçirmek lazım" şeklinde konuştu.

"NE OLUR BU TAYT OLAYINA 'DUR' DEYİN ARTIK, HOŞ BİR GÖRÜNTÜ DEĞİL"

Kadınların tayt giymesinden rahatsız olduğunu belirten Nükhet Duru, şu ifadeleri kullandı:

"Herkes sevdiğini, istediğini giyebilir ama ne olur bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık. Hiç sevmiyorum. Tunikle giyilirse tamam ama öbür türlü çorapla sokakta dolaşan bir sürü hanımefendi görüyoruz. Bu hoş bir görüntü değil. Sevmiyorum, bu anlamda fikrimi saklayacak değilim. Görsellik devreye girince, yurt dışından gelen modayı çok yanlış uyguluyor insanımız."

1 Mayıs İşçi Bayramı önemi nedir? Neden kutlanır? AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Türkiye Schengen vizesini engelliyor iddiasına yanıt!
Sonraki Haber