NTV hava durumu sunucusu kimdir? Gökhan Abur kaç yaşında? Evli mi?

NTV hava durumu sunucusu kimdir? Gökhan Abur kaç yaşında gibi soruların yanıtı haberimizde. Ekranların en çok seyredilen hava durumu programının sunucusu Gökhan Abur hakkında araştırmalar başladı. Oldukça enerjik görünümüyle ilgi toplayan Gökhan Abur, hava durumu sunuculuğunu aynı kanalda devam ettiriyor.

1943 Afyon doğumlu olan Gökhan Abur babasının subay olması sebebiyle Türkiye'de bir çok ilde yaşadı. Öğretim hayatı farklı şehirlerde geçen isim babasının görevinden ayrılması ile İstanbul'a ailesi ile beraber yerleşti. Bir süre İstanbul'da yaşayan aile Karabük'e yerleşince Abur ortaokul ve lise eğitimini bu şehirde aldı. 

NTV hava durumu sunucusu Gökhan Abur kaç yaşında, nereli gibi soruların yanıtları haberimizde.

Lise döneminde farklı müzik faaliyetlerinde bulunan isim lise sonrası İstanbul Teknik Üniversitesi Meteoroloji yüksek mühendisliğini kazanarak İstanbul’a yerleşti ve Üniversite döneminde de müzik gruplarında yer aldı. Üniversite dönemini müzikle iç içe geçiren isim 1967 yılında Hafta Sonu Gazetesinin düzenlediği yarışamada sahne aldı ve burada dördüncü olmayı başardı. Yarışma ardından plak teklifleri alan isim bunları değerlendirdi ve günümüze kadar Toplam 14 tane 45'lik plağı ve "Bir Gün Karşılaşırsak" isimli bir albümü hazırladı. 

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Akaryakıtta yeni dönem bugün başladı Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Altın yatay seyirde! İşte 15 Mayıs 2024 güncel altın fiyatları