Norm Ender Mekanın Sahibi çalıntı mı? "Work my move"dinle

Norm Ender Mekanın Sahibi çalıntı mı? Geçtiğimiz aylarda Mekanın sahibi şarkısı ile rap dünyasına dönen Norma Ender ile ilgili bir iddia gündeme bomba gibi düştü. Ender'in Mekanın Sahibi şarkısının çalıntı olduğu iddia edildi. Sosyal medyada bu olay konuşuluyor. Mekanın Sahibi şarkısının "Work My Move" şarkısı ile benzediği öne sürüldü. Detaylar haberimizde...

Norm Ender Mekabın Sahibi çalıntı mı? Mekanın Sahibi şarkısı ile pek çok rapçiye diss atan Norm Ender'in şarkısı ile ilgili bir iddia gündemde konuşuluyor. Mekanın Sahibi şarkısının Young Slatt & B Stakk Feat Peewee Longway tarafından çıkarılan "Work My Move" şarkısından çalıntı olduğu iddia edildi. Peki Norm Ender Mekabın sahibi çalıntı mı?

Sözlük platformanlarında Norm Ender'in Mekanın Sahibi şarkısının çalıntı olduğu iddiası konuşuluyor.

Mekanın Sahibi şarkısı olduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Mekanın Sahibi şarkısının Young Slatt & B Stakk Feat Peewee Longway tarafından çıkarılan "Work My Move" isimli parçası ile benzerliği konuşuluyor.

İşte Mekanın Sahibi şarkısı;

İşte Mekanın Sahibi şarkısının benzetildiği "Work My Move" şarkısı;

Survivor All Star düello gecesi fragmanı yayınlandı! Kim gidecek? Rusya Devlet Başkanı Putin, Çin’de 16 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de!
Sonraki Haber