Nişan atmışlardı... Damla Sönmez ile Ushan Çakır’dan sürpriz hamle! Hayranları çok sevinecek

2012 yılında 'Uzun Hikaye' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan 34 yaşındaki oyuncu Damla Sönmez ile kendisinden 3 yaş büyük meslektaşı Ushan Çakır geçtiğimiz günlerde evlenecekleri beklenirken sürpriz bir kararla ayrılmışlardı. Ayrılan çift Instagram'dan birbirlerini yeniden takibe aldı.

2011 yılında Leyla ile Mecnun'da canlandırdığı Arda karakteriyle yıldızı parlayan 37 yaşındaki Ushan Çakır, 'Uzun Hikaye' adlı sinema filminin setinde aşk yaşamaya başladığı Damla Sönmez ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayırmıştı.


9 yıl önce dizi setinde başlayan aşklarını 3 yıl önce nişanla taçlandıran Damla Sönmez ile Ushan Çakır'ın evlilik haberleri beklenirken ayrıldıkları ortaya çıktı.



DAMLA SÖNMEZ AYRILIĞI DOĞRULAMIŞTI

Ayrılığın ardından geçtiğimiz haftalarda final yapan 'Çukur' dizisinde hayat verdiği 'Efsun' karakteriyle adından söz ettiren 33 yaşındaki oyuncu Damla Sönmez iddiaları doğrulayarak, ayrılık haberleriyle ilgili “Kısmet. Haberler doğru, bitti.” açıklamasında bulundu.


BİRBİRLERİNİ SİLDİLER


Nişanlısı ile tüm fotoğraflarını silen ve nişan yüzüğünü çıkaran Sönmez'in ardından Çakır da sosyal medyada sevgilisiyle olan tüm fotoğraflarını silerek takibi de bıraktı.



YENİDEN BİRBİRLERİNİ TAKİBE ALDILAR

Ancak aradan çok zaman geçmeden oyuncu çiftten sürpriz bir hamle geldi. 2018 yılında nişan yüzüklerini takıp evlilik yolunda ilk adımı atan ve geçtiğimiz günlerde sürpriz bir kararla ayrılan ikili, Instagram'dan birbirilerini yeniden takibe aldılar.

AŞK KALDIĞI YERDEN DEVAM

Ushan Çakır, Damla Sönmez'in bir fotoğrafının altına yorum yaptı. Güzel oyuncu da kalp emojisi koyarak Çakır'a yanıt verdi. İkilinin bu hamlesi, yeniden barıştıklarını doğruladı. Ayrılıkları çok uzun sürmeyen çiftin nikah masasına oturup oturmayacakları ise merak konusu oldu.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber