Niran Ünsal kimdir, kaç yaşında? Başını neden açtı?

Niran Ünsal kimdir, kaç yaşında, başını neden açtı soruları merak ediliyor. Ünlü şarkıcı Niran Ünsal uzun zaman sonra İbo Show'un programı ile ekranlara geri döndü. Ünlü şarkıcı Niran Ünsal kimdir, nerelidir, başını neden açtı araştırdık.

Niran Ünsal kimdir, kaç yaşında, başını neden açtı soruları merak ediliyor. 44 yaşındaki ünlü sanatçı bugün İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show programına konuk oldu. Sizler için Niran Ünsal'ın hayatını araştırdık. 

Niran Ünsal kimdir, nerelidir? 

Niran Ünsal, 13 Ağustos 1976 tarihinde, TRT İzmir Radyosu keman ve ses sanatçısı Nursal Ünsal ve kanun sanatçısı Ahmet Canevi'nin ikinci çocuğu olarak İzmir'de doğdu. Müzik hayatına sekiz yaşında İzmir TRT Çocuk Korosu'nda başladı. İleri koro ve gençlik korosu derken uzun yıllar TRT İzmir Radyosu'nda görev aldı.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!