Nilperi Şahinkaya'nın başrolde olduğu "Nasıl Fenomen Olurum"un çekimleri başladı!

Başrolünü ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın üstlendiği, "Nasıl Fenomen Olurum" dizisi yok yakında beIN CONNECT'te izleyicisiyle buluşacak. Dizi, günümüzün en önemli unsurlarından sosyal medya etkileşimi de göz önünde bulunduracak.

Yönetmen koltuğunda Mustafa Kotan’ın oturduğu dizinin yapımcılığını ise HANN üstleniyor. Kotan, daha önce Annem, Sihirli Annem Bir'iz ve Konuşan Hayvanlar adlı yapımlarla tanınıyor. Dizinin prömiyer tarihi henüz netleşmedi ama başarılı oyuncu Nilperi Şahinkaya’nın başrolünde yer aldığı “Nasıl Fenomen Oldum”, çok yakında beIN CONNECT’te yer alacak 

NİLOERİ ŞAHİNKAYA BAŞROLDE

Yeni sezonun iddialı projelerinden olan “Nasıl Fenomen Oldum” isimli dijital dizinin başrol oyuncusu Nilperi Şahinkaya, sosyal medya fenomeni “Ala” karakterine hayat verecek. Oyuncu kadrosunda ayrıca, Derya Şensoy, Ahmet Kayakesen, Hülya Duyar ve Bahadır Vatanoğlu yer alacak. Dizinin setinden ilk görüntüler de paylaşıldı.

3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne? 3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun!
Sonraki Haber