Nilgün Belgün'den Sarıkaya tepkisi: "Rahat konuşmama devam edemezdim"

Gazeteci Muharrem Sarıkaya’nın canlı yayın esnasında İHA muhabiri Ahmet Demir'e tokat attığı görüntülere ünlü oyuncu Nilgün Belgün’den tepki geldi. Belgün bu hareketin cezasız kalmaması gerektiğini savundu.

Gaziantep'in kurtuluşunun 100. yılı sebebiyle şehre gelen Gazeteci Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Panaroma Müzesi’nde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile bir araya geldi.

Canlı yayın esnasında ses problemi yaşanmasının ardından İhlas Haber Ajansı (İHA) Gaziantep muhabiri Ahmet Demir ikilinin mikrofon bağlantısını kurmaya çalıştı. Tam da bu sırada Sarıkaya sinirlenerek İHA muhabiri Ahmet Demir’e tokat atarak kendisini itti.

Yaşananların ardından olaya tepki gösteren oyuncu “Nilgün Belgün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, 40 yıllık oyuncuyum karşımdaki insan bu hareketleri yaparken bir şey olmamış gibi bu kadar rahat konuşmama devam edemezdim” ifadelerine yer verdi.

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber