"Rıza Çalımbay geldiğinden beri takım geriye gitti! Gedson Fernandes'e 30 milyon euro diyorlardı, 3 milyonluk topçu oldu! Bu kadar mı kötü oynanır?"

Beşiktaş, Ankaragücü ile deplasmanda 1-1 berabere kalırken, teknik direktör Rıza Çalımbay eleştiri oklarının hedefi oldu. Eski Milli futbolcu Nihat Kahveci, Rıza Çalımbay'ı ağır şekilde eleştirirken, Gedson Fernandes'e de seslendi. Nihat Kahveci, Gedson Fernandes'in performansına inanamadığını söyledi.

NİHAT KAHVECİ'DEN RIZA ÇALIMBAY VE GEDSON FERNANDES TEPKİSİ

Süper Lig'in 14. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası NutSpor YouTube kanalında Nebil Evren ile birlikte yorumlarda bulunan Nihat Kahveci, Rıza Çalımbay ve Gedson Fernandes'e ateş püskürdü. Nihat Kahveci, Rıza Çalımbay'ın takıma hiçbir şey katamadığını, Gedson Fernandes'in de sürekli geriye gittiğini söyledi.

Meteorolojiden 17 il için kuvvetli yağış uyarısı! Süper Lig'in en iyi 20 oyuncusu belli oldu! Galatasaray zirvede 30 kente kuvvetli sağanak uyarısı! O illerde toz taşınımına dikkat! Akaryakıta dev indirim! İşte 24 Mayıs güncel benzin motorin fiyatları Survivor'da düellodan kim kurtuldu? Sembol ve dokunulmazlık kimin? Bankalar oranları güncelledi, 1 milyon TL'nin getirisi belli oldu