Nihat Hatipoğlu'na İlginç Soru: Kocam Yalan Söylüyor, Odamı Ayırdım Günah mı?

Nihat Hatiopoğlu ile Dosta Doğru programı Ramazan ayı boyunda ekrana geliyor. Programın bu akşamki bölümünde izleyicilerden soru alan Hatipoğlu'na ilginç bir soru geldi. Bir vatandaş, kocasının kendisine sürekli yalan söylediğini ve bu yüzden odasını ayırdığını söyleyerek, "Günah mı" diye sordu. İşte detaylar...

Ramazan ayı boyunca ekrana gelen programın bu akşamki bölümünde Hatipoğlu, kendisine gelen "kocam bana yalan söylüyor onun için odamı ayırdım günah mı" sorusuna yanıt verdi.

KOCAM BANA YALAN SÖYLÜYOR, ODAMI AYIRDIM, GÜNAH MI?

Hatipoğlu; "“Kadın ve erkeğin, aynı evde ayrı odalarda yaşamaları, İslam dini açısından evlilikle ulaşılması hedeflenen sevgi, meveddet ve rahmete dayalı ulvi gayelere aykırıdır. Zira ailede iyilik, güzellik, fedakarlık, sevgi-saygı istişare ve karşılıklı anlayış esas olmalıdır. Kaldı ki Kuran-ı Kerim erkeklerin kadınlarla iyilik ve güzelliğe dayalı bir ilişki içerisinde olmalarını emretmektedir. Ayrıca evliliğin en önemli amaçlarından biri, biyolojik ve doğal bir ihtiyaç olan cinsel tatminin, evlilik kurumu içinde meşru bir şekilde karşılanmasıdır. Bu görevlerini de taraflar ihmal etmemelidirler.” dedi.

3 Mayıs Türkçüler Günü nedir? 3 Mayıs Türkçüler Günü önemi ne? 3 Mayıs Cuma mesajları Resimli, dualı, ayetli Cuma mesajları İsrail basını yazdı: Netanyahu ve güvenlik yetkilileri arasında sorun!
Sonraki Haber