Nick Kamen neden öldü? Haslığı neydi?

İngiliz şarkıcı ve model Nick Kamen, 59 yaşında hayatını kaybetti. Acı haberin hemen sonrasında Madonna’dan çarpıcı yorumlar geldi. Kamen, özellikle 1985 yılında bir blue jean firması için oynadığı reklam filmiyle ün yapmıştı. Peki, Nick Kamen neden öldü?

Nick Kamen’in ölüm haberini doğrulayan ailesi ve arkadaşları ünlü yıldızın uzun süren bir kanser hastalığın ardından hayatını kaybettiğini söylediler.

Nick Kamen, ilk olarak 1984 yılında The Face adlı derginin kapağı için verdiği pozlarla dikkat çektikten sonra asıl yükselişini bir reklam filminde gerçekleştirdi. Pop müziğin kraliçesi olarak tanınan Madonna'nın da himayesine aldığı Nick Kamen, bu reklam filminden 1 yıl sonrada Each Time You Break My Heart adlı şarkıyla müzik listelerini alt üst etti.

Nick Kamen'in yakın arkadaşı ve bir dönemin ünlü şarkıcısı Boy George, sosyal medya sayfasından yaptığı paylaşımda, "en güzel ve en tatlı insan" yorumunda bulundu.

Gerçek adı Ivor Neville Kamen olan Nick Kamen; bir çamaşırhaneye gidip iç çamaşırı dışındaki her şeyi çıkarıp makineye attığı reklam filmiyle ün yaptı. Kamen'in bu görüntüleri ve filmde kullanılan Marvin Gaye'in imzasını taşıyan I Heard It Through the Grapevine adlı şarkı da blue jean firmasının satışlarını arttırdı.

Nick Kamen, 1988'de de İtalya albüm listelerinde bir numaraya yükselen Tell Me ile parladı. Bu şarkıda da Madonna ona geri vokal yaptı.

Sertab Erener'den sosyal medyada kendisini eleştirenlere gönderme! İstanbul'da 1 Mayıs için toplu taşımaya kısıtlama getirildi! Motorine indirim geldi, benzine indirim gelecek mi?
Sonraki Haber