Netflix’in yeni yapımlarından olan Terzi dizisi kimin hayatını anlatıyor? İddialı dizi uyarlama mı? Terzi dizisinin oyuncuları…

Netflix, yerli yapımlarla izleyicileri buluşturmaya devam ediyor. Netflix, son olarak Çağatay Ulusoy’un başrolde yer aldığı Terzi dizisini ekranlara getirdi. Bu dizinin gerçek bir hikâyeden uyarlandığı ve uyarlama olduğu söyleniyor. İşte detaylar…

Netflix, TV izlemeyi sevenlerin yeni yapımlarla buluşmasını sağlıyor. Netflix, sık sık yerli yapımları da ekranlara getiriyor. Bu sayede dünyanın pek çok farklı ülkesinden izleyiciler, yerli yapımları izleme fırsatı elde ediyor. Son zamanlarda yerli Netflix yapımları ciddi eleştirilerle karşılaşıyor. Sürekli aynı oyuncuların ekrana gelmesi, senaryoların başarısız olması eleştiriliyor. Aynı zamanda filmlerde yaratılmaya çalışılan sanat filmi havası da seyirciler için bazen sıkıcı olabiliyor.

Netflix’in merakla beklenen yerli yapımlarından biri de Terzi oldu. Merakla beklenen dizi Netflix ekranlarında izleyici ile buluştu. Dizinin gerçek bir hayat hikâyesinden esinlendiği açıklandı. Aynı zamanda uyarlama olup olmadığı da tartışılıyor.

TERZİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Terzi dizisinin oyuncuları arasında Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Olgun Şimşek yer alıyor. Aynı zamanda Şifanur Gül de oyuncu kadrosunda yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor.

Dizinin senaryosunu Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı yazdı. Dizinin ilk 7 bölümü Netflix ekranlarında yer aldı. Güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizinin birkaç sezon boyunca devam etmesi bekleniyor.

TERZİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Terzi dizisinde Çağatay Ulusoy tarafından canlandırılan yetenekli terzi Peyami’nin hikayesi anlatılıyor. Peyami, terzilik yeteneğini büyükbabası sayesinde elde ediyor. Bu hikâye, gerçek bir hayat hikâyesinden yola çıkılarak uyarlandı.

Peyami, akli dengesi yerinde olmayan babasına bakmak zorunda kalıyor. Dizide yer alan bir diğer karakter olan Esvet ise istismardan kaçmaya çalışıyor ve Peyami’nin hayatına dâhil oluyor. Terzi dizisinde Berrak Tüzünataç, Ece Sükan gibi popüler isimler de bulunuyor. Aynı zamanda Engin Şenkan, Evrim Alasya, Murat Kılıç, Celile Toyon gibi oyuncuları da dizi de izlemek mümkün oluyor.

Netflix abonesi olanlar diziyi TV, internet sitesi ve uygulama üzerinden izlemeye başlayabiliyor. Dizinin yeni sezona da devam edeceği düşünülüyor.

Serdar Topraktepe: Onlara hissettirmeye çalıştım! Nesrin Cavadzade'den bikinili poz! Görenler hayran kaldı... Gaddar ile Korkut arasındaki savaş büyüyor!
Sonraki Haber