Netflix'in Fransız draması "Lupin" iki yılın ardından müjdeyi verdi! 3.sezon için yayın tarihi belli oldu!

Netflix'in en beğenilen drama kategorisindeki dizisi Lupin 3.sezonu için hazırlıklara başladı. Dizideki ünlü aktörün ölümü ile yaşanan set soygunu sonrası verilen ara bitti. 3.yeni sezonu ile hayranlarına duyuruldu.

Fransız yapımı suç draması kategorisinde fenomen haline gelen popüler dizi Lupin, Netflix platformu ile 3.sezon için anlaştı. Sevilen popüler ismi adama Niane'nin ölümünün ardından aylar sonra ilk kez yeşil ışık yakıldı.

2 yılın ardından 3. sezonu ile yeniden efsane olmaya hazırlanıyor. Fransız suç taraması kategorisinde 2021 yılında Netflix'te zirvelere oynayan Lupin dizisi dünya çapında büyük bir şöhrete kavuştu. 2 yıldır bekleniyordu. Hayranlarını sevindirecek o yeni sezon haberi sonunda geldi.

LUPİN 3.SEZON YAYIN TARİHİ NE ZAMAN?

Lupin serisinin 3.sezonu Netflix'te 5 Ekim tarihinde yayınlanacak. Konuyla ilgili resmi duyuru Netflix'in Twitter hesabı üzerinden takipçileri ile paylaşıldı. Şu anda çekimleri süren dizi için yeni sezon 2023 yılının Ekim ayında izleyicisi ile buluşacak.

ÜNLÜ AKTÖRÜN ÖLÜM HABERİ HAYRANLARINI SARSTI!

Bu yılın Ocak ayında 56 yaşında olan dizinin popüler oyuncularından Adama Niane ölüm haberi ile hayranlarını üzmüştü. Yeni sezon öncesi gelen bu üzücü haber yeni bölümlerde acaba yer alıyor muydu? sorularını da beraberinde getirdi.

Fransız aktörün ölüm nedeni ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. Öte yandan bizi de kilit bir rolde bulunduğu da biliniyor. Lupin dizisinde suikastçi ve eski mahkum rolünde yer alıyordu. Leonard Kone karakterine can veriyordu.

BİNLERCE DOLARLIK DEV SET SOYGUNU!

Lupin dizisi yayınlandığı ilk sezonda en iyi 10 dizi kategorisinde Fransa'ya ayağa kaldırdı. Bu sadece kendi ülkesinde değil Arjantin, Brezilya, İtalya, Vietnam ve Almanya'da da büyük ses getirdi. Ardından Polonya ve İspanya'da 1 numaralı dizi olma rolünde zirveleri solladı. 3. sezonu ile ekranlara gelecek olan Lupin geçtiğimiz yılı trajik bir set soygunu ile karşılaştı.

20 maskeli adam sete gelerek büyük bir soygun gerçekleştirdi. Bu durum binlerce dolarlık ekipmanın çalınmasına sebep oldu. Prodüksiyon dağıldı ve dizi kesintiye uğradı. Dizi seti çekimleri sırasında hırsızlar bir anda havan topunu bölgeye atarak içeriye sızdı. Kimse olaydan zarar görmese dahi popüler dizinin yeni sezonunda bir yıl gecikmeye sebep oldu.

PKK/KCK Avrupa'nın başına bela oldu BİM'den Dyson muadili saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi! Öldürülen kadın ünlü şarkıcının kuzeni çıktı
Sonraki Haber