Neslihan Atagül'ün sağlık durumu!

Başrolde oynadığı 'Sefirin Kızı' dizisinden, geçirgen bağırsak sendromu teşhisi sonrası ayrılmak zorunda kalan Neslihan Atagül, eşi Kadir Doğulu'yla birlikte önceki akşam Etiler'de objektiflere yakalandı. Bir hayli kilo verdiği gözlenen ünlü oyuncu, "İki adım atınca yoruluyorum ama böyle biraz daha hayata karışmaya başladım" diye konuştu.

Gazeteciler tarafından görüntülendiklerini fark eden Neslihan Atagül Doğulu, "Siz nereden çıktınız, pusuya mı yattınız?" diyerek muhabirlere espriyle takıldı. Geçirdiği hastalık sonrası günler sonra evinden çıktığını söyleyen 28 yaşındaki güzel oyuncu, "Daha iyiyim gördüğünüz gibi, iki adım atınca yoruluyorum ama en azından böyle biraz daha hayata karışmaya başladım. İyiyim yani" açıklamasında bulundu.

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!