'Vatanı satmanıza göz mü yumacağız? CHP Atatürk'ün kurduğu, Kılıçdaroğlu'nun yıkacağı partidir!'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, memur ve emekli maaşlarındaki zam oranı, İBB İnanç Masası çalışanı Fatma Yavuz'un Atatürk’e ve Türk milletine hakareti, DİAYDER iddianamesinin bilinmeyenleri ve CHP'li Özgür Özel'in Demirtaş paylaşımı ile CHP - HDP ilişkisindeki çarpıcı gerçekleri masaya yatırdı.

"ÜRETİM DEĞİL, ÜRETENLER ÜZERİNDEN VAR OLAN BİR RANT EKONOMİSİ VAR"

Nedim Şener, "Üreticiden tüketiciye ulaşan zincir sağlam denetlenmeli. Finansal piyasalarda istikrarın sağlanması önemli. Enflasyonu tek haneye düşürecek sistem bir an önce hayata geçirilmeli. Üretim değil, üretenler üzerinden var olan bir rant ekonomisi var. Enflasyon sadece fiyatların sürekli artması değil, toplumsal bir çürümedir. Mafya ve kayıt dışılık böyle ürer. Rant ekonomisi böyle çıkar.

"BU YENİ VE GARİP OLUŞUMUN UCU NEREYE VARACAK?"

İBB yardım kartlarının dağıtılmasında ve ilişkilerin kurulmasında bir takım insanları aldılarsa bu konunun üzerinde durmak gerek. Bu yeni ve garip oluşumun ucu nereye varacak acaba? Benim üzerimden algı çalışması yaparak itibarsızlaştırmak ve inandırıcılığını zayıflatmak istiyorlar.

"SİZ İKTİDAR OLACAKSINIZ DİYE VATANI SATMANIZA GÖZ MÜ YUMACAĞIZ?"

Topaç gibi dönüyorlar. Siyaset bu mu? Siz iktidar olacaksınız diye vatanı satmanıza göz mü yumacağız?  Demirtaş'ı 2016'da böyle eleştirsem ve Kılıçdaroğlu Demirtaş'ın suçu ne derse, bu kadar çelişikliysem siyaseti bırakırım." sözlerini kullandı.

"İDDİANAMEYİ NASIL ALDIĞINI NEDİM ŞENER'E SORANLAR, KUMPAS SÜREÇLERİNDE SAHTE EVRAK HAZIRLAYANLARA İLGİLİ SORULARI SORDU MU?"

Mete Yarar, "İddianameyi nasıl aldığını Şener'e soranlar, kumpas süreçlerinde sahte evrak hazırlayanlara ilgili soruları sordu mu? Bu örgüt cemaat görünümündeyken F tipiydi, o dönemde HDP çözüm süreci içindeyken PKK ile iltisaklıydı. Arkasında yaşanan olaylar ve 15 Temmuz sürecinden sonra F tipi, cemaat oldu. Sokağa çağrı yapanları ve katledilen insanları, sokakta patlayan bombaları gördük. PKK ile iltisaklı olma kavramı şöyle bir şeye döndü; 'Kişilerin yaptıkları partinin genelini bağlamaz' dediler. Bize değiştiniz diyenler, sizin değişiminizi kim açıklayacak? Biz o zaman bu mevzuda aksi mi düşünüyorduk ki bugün mevzumuz değişti? Sizin mevzunuz değiştiği için bize tabii ki değişmiş olarak bakacaksınız. Sorunun cevabını vereyim; doğru söylüyorsunuz, biz size göre değiştik ama biz değiştiğimiz için değil, siz olaylara bakış açınızı değiştirdiniz. O zaman askerleri içeri atan bir örgüttü, şimdi 'KHK ile atılanların tamamını 1 günlük kararname ile geri alacaksınız' oldu." dedi.

“Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

 YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"