Nazlı Sabancı'dan karnı burnunda pozlar! Derin sırt dekolteli pembe elbisesiyle beğeni topladı: Eşi Hacı Sabancı ve kayınvalidesi Arzu Sabancı kayıtsız kalmadı

Hacı Sabancı ile 2021 yılında dünya evine giren ve şimdilerde 5 aylık hamile olan Nazlı Sabancı, kız bebek heyecanı yaşıyor. Sosyal medya hesabından yeni fotoğraflarını paylaşan Nazlı Sabancı, derin sırt dekolteli pembe elbisesiyle göz kamaştırdı. Sabancı'nın o fotoğrafına eşi Hacı Sabancı ve kayınvalidesi Arzu Sabancı, kayıtsız kalmadı.

Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı, uzun süreli birlikteliklerini Ekim 2021'de nikah masasına oturarak taçlandırmıştı. Çırağan Sarayı'nda görkemli bir düğünle evlenen ve sosyetinin gözde çifti olan ikili şimdilerde kız bebek bekliyor. 5 aylık hamile olan Nazlı Sabancı, ailesini genişletecek olmanın heyecanını yaşıyor.

DERİNS SIRT DEKOLTELİ PEMBE ELBİSESİYLE OLAY OLDU

Nazlı Sabancı, karnı burnunda yeni görüntülerini takipçileriyle paylaştı. 5 aylık hamile sosyetik güzel, derin sırt dekolteli pembe elbisesiyle dudak uçuklattı. Nazlı Sabancı'nın, ''Hamile stilimi paylaşıyorum'' notunu düştüğü pozlarına ise kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.


EŞİ VE KAYINVALİDESİNDEN YORUM GELDİ!

Nazlı Sabancı'nın paylaşımlarına eşi Hacı Sabancı ve kayınvalidesi Arzu Sabancı kayıtsız kalmadı. Hacı Sabancı, eşinin karelerine kalp emojisiyle yorum yaparken, Arzu Sabancı da nazar boncuğu emojisi ekledi.

Altın fiyatları yeniden yükselişe geçti! Steinmeier'ı protesto eden antikacı ilk kez konuştu Süper Loto sonuçları 25 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber