Nazi askerlerinin kabusu 'Gece Cadıları'!

Naziler’in korkulu rüyası

Geceleri uçmalarının salt nedeni de uçakların bu iptidai haliydi. Uçaklar bu şekilde gündüz uçmaları halinde illa ki vurulacak ve birliğin var olma amacı kalmayacaktı.

Motor sesinden uçakların geldiği yön bir süre sonra Nazi askerlerince tayin edilmeye başlanır. Bunun üzerine Gece Cadıları önlem olarak hedeflere yaklaştıklarında motorları kapatmaya ve süzülmeler eşliğinde bombalamaya Nazi hedeflerini yine bombalamaya başlarlar.

Vızıltıyla uçan bu uçaklar gece karanlığında nereden geldiği bilinmeyen korku yaşatan bir düşmana dönüşür ve Naziler’in kendi aralarında bu korkulara dayanarak ürettikleri çeşitli efsanelere konu olur.

İddialara göre savaş bitimine kadar görev alan Gece Cadıları yaklaşık 30 bin civarında sortiye ve yine tahminen 23 bin tonluk bombalamaya imza atar.

Gece Cadıları bizzat Stalin’in isteği üzerine savaş sonrasında dağıtılır. Savaş boyunca da birliğin kayıp sayısı gayri resmi verilere göre 36’dır.

Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Cinsellik paylaşımları yapan fenomene yarım milyondan fazla ceza! Motokurye Ata Emre Akman'ın katilinin ifadesi pes dedirtti! Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı Galatasaray - Fenerbahçe derbisi dünyanın en iyileri arasına girdi