NASA uyardı: Dünya'yı karanlığa gömecek tehlike! Büyümeye devam ediyor!

Amerikan Uzay ve Havacılık Üssü (NASA), son dönemde Güneş'in yüzeyinde büyümeye devam eden dev bir lekenin tehlike sinyallerini veriyor. Uzmanlar, bu gelişmenin olası güneş fırtınalarına yol açabileceği uyarısında bulunuyorlar. NASA, Güneş fırtınalarının olası etkilerini minimize etmek için hazırlıklı olunması gerektiğini vurguluyor.

Güneş, yaşamımızın kaynağı olarak bilinirken, son dönemde meydana gelen güneş fırtınaları, Güneş'in sakin görünen yüzeyinin ne kadar çalkantılı olabileceğini gösteriyor. NASA'nın uzay aracı Perseverance tarafından 252 milyon mil uzaktan kaydedilen bu dev lekenin boyutları tam olarak ölçülemese de uzmanlar, bu lekenin Dünya üzerinde 1 hafta boyunca etkili olabileceğini tahmin ediyorlar.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek