Nakit ihtiyacı olanlar için Kuveyt Türk’ten müjdeli haber geldi: Vade farksız 10 bin TL ihtiyaç finansmanı verilecek!

Nakit ihtiyacı olanlar, kredi kullanarak açıklarını kapatmaya çalışıyor. Kredi ihtiyacına Kuveyt Türk ihtiyaç finansmanı desteği ile cevap verdi. 10 bin TL tutarında finansman desteği açıklandı. İşte detaylar…

Ürün ve hizmet fiyatlarına arka arkaya yapılan zamlar nedeniyle kredi başvuruları her geçen gün artıyor. Kredi başvurularına farklı tutarlar ile karşılık veren bankalar, 36 aya kadar varan vadelerle geri ödemeleri alıyor.

Kredi yerine finansman desteği veren bankalar da bulunuyor. Faizsiz bankacılık sistemi ile çalışan kuruluşlar, kredi yerine finansman desteği sağlıyor. Bu bankalar, faiz yerine kar payı alarak geri ödemelerini şekillendiriyor. Faizsiz bankacılık sistemiyle çalışan kuruluşlardan biri de Kuveyt Türk oluyor. Kuveyt Türk vade farkı koymadan ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Banka, 10 bin TL ihtiyaç kredisini duyurarak müşterilerini sevindirdi.

KAMPANYADAN YENİ MÜŞTERİLER YARARLANABİLİYOR

Kuveyt Türk yeni müşterilerine özel bir ihtiyaç finansmanı kampanyası düzenliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 15.03.2023 tarihinden 31.05.2023 tarihine kadar Kuveyt Türk müşterisi olması gerekiyor.

Müşteri olmak isteyenler ile görüntülü görüşme yapılıyor. Görüntülü görüşme sayesinde müşterinin banka şubesine gitmesine gerek kalmıyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin Kuveyt Türk Mobil aracılığıyla İhtiyaç Kart başvurusunu da gerçekleştirmesi gerekiyor.

Kuveyt Türk yapacağı incelemeler neticesinde kimlerin kampanyadan yararlanabileceğine karar veriyor. Kredi notu düşük olanlar, gelir durumu kredi için yeterli olmayanlar finansman desteği alamıyor. Müşterilerin sadece bir defaya mahsus olarak kampanyadan yararlanma hakkı bulunuyor. Kuveyt Türk’ün dilediği zaman kampanya koşullarını değiştirme hakkı bulunuyor.

2 AY ERTELEMELİ 6 AY VADELİ İHTİYAÇ KART

Kampanya kapsamında verilecek destek, 2 ay sonra ödenmeye başlanıyor. Kampanyanın vade süresi 6 ay oluyor. Böylece ödemeler zamana yayıldığı için herhangi bir zorluk çekilmiyor. İhtiyaç Kart sayesinde nakit ihtiyaçlarını karşılamak daha kolay oluyor.

İhtiyaç Kart desteği özellikle faizli kredi kullanmak istemeyenler açısından avantaj sağlıyor. Bunun yanı sıra ertelemeli ve vade farksız ödeme yapmak isteyenler de Kuveyt Türk kampanyasından yararlanabiliyor. Bu sayede ödemeler daha kolay şekilde yapılıyor.

Trabzonspor avantajı kaptı, final kapısını araladı! Fecir'den Harun'a büyük uyarı! "Seçimini yap" Şahane Hayatım yeni bölüm sabırsızlıkla bekleniyor! İşte yeni bölüm...
Sonraki Haber