Naim Süleymanoğlu kimdir? Boyu kaç? Ne zaman öldü?

Naim Süleymanoğlu kimdir? Boyu kaç? Ne zaman öldü? Milli halterci olan ve ölümünün 3 yılında rahmetle anılan Naim Süleymanoğlu'nun kim olduğunu ve ne zaman öldüğünü ve boyunu sizler için araştırdık. Naim Süleymanoğlu kimdir? Boyu kaç? Ne zaman öldü?

Naim Süleymanoğlu kimdir? Boyu kaç? Ne zaman öldü? Olimpik yarışmalardaki başarıları ile adını duyurmuş olan Naim Süleymanoğlu'nun ölüm yıldönümünde sizler için araştırdık. 

Naim Süleymanoğlu kimdir?

Naim Süleymanoğlu (Bulgaristan'da değiştirilen adı: Naum Şalamanov) 23 Ocak 1967 yılında Bulgaristan’da dünyaya gelmiştir. Birçok otoriteye göre tüm zamanların en iyi haltercisi olarak kabul edilir. Lakabı, yapıca ufak tefek ancak çok güçlü olması nedeniyle Cep Herkülü'dür. 

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Bayraktar'dan teröristleri çıldırtacak hamle Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı! UEFA ülke puanı sıralaması güncellendi! En büyük katkı Fenerbahçe'den