Mustafa Keser ve İbrahim Tatlıses arasında gerilim arttı! "Ben ondan 300-500 kat daha büyük sanatçıyım"

Geçtiğimiz haftalarda alevlenen İbrahim Tatlıses ve Mustafa Keser arasındaki polemik, Tatlıses'in "Onu sahneye ilk çıkaran benim" sözleriyle yeni bir boyut kazandı. Bu açıklamaya öfkelenen Keser, sert bir şekilde karşı çıktı ve "Bu yalana bir son vermemiz lazım. Ben ondan 300-500 kat büyük bir sanatçıyım!" dedi.

MUSTAFA KESER'DEN ORHAN GENCEBAY VE MÜSLÜM GÜRSES'E SERT ELEŞTİRİ!

Ünlü sanatçı Mustafa Keser, geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda müzik dünyasının iki efsane ismi Orhan Gencebay ve Müslüm Gürses hakkında konuşarak dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Keser, Orhan Gencebay'ı iyi bir müzisyen olarak nitelendirse de ses sanatçısı olarak kabul etmediğini söyledi. Müslüm Gürses'in ise Türkiye'nin en lezzetli seslerinden biri olduğunu ancak "kötü okuduğu" için kendisini hiç dinlemediğini ifade etti.

Bu açıklamalar, müzik camiasında ve hayranlar arasında büyük yankı uyandırdı. Keser'in eleştirileri, özellikle Gencebay ve Gürses hayranları tarafından tepkiyle karşılandı.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... Arda Turan'ın Süper Lig'den ilk iki transferi belli oldu Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler! Meteoroloji il il uyardı: Hem sağanak hem toz!