Mustafa Kemal Atatürk'ün daha önce hiç görmediğiniz görüntüleri paylaşıldı! İşte, 1930-1937 yurt seyahatleri...

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 1930-1937 yılları arasında gerçekleştirdiği yurt gezilerine ilişkin yeni görüntüler Film Mirasım sitesinde paylaşıldı. Mustafa Kemal Atatürk'ün yeni görüntüleri sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Kültür ve Turizm Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un başlattığı çalışmayla geçen yıl hizmete sunulan siteye yıl sonuna kadar 200 film daha eklenecek.

Bugüne kadar 8 milyon etkileşime ulaşan sitede, Atatürk'ün daha önce yayınlanmamış yüksek kalitedeki görüntülerinden, Osmanlı'nın son dönemi ve Cumhuriyet'in ilk yıllarına, Anıtkabir'in yapımından Kore Savaşı görüntülerine kadar pek çok önemli tarihi 911 belge film var.

Günlük burç yorumları 29 Mayıs 2024! Burçları bugün neler bekliyor? Kızı devlet korumasına alınan Deniz Akkaya'dan açıklama! Deniz Akkaya'nın kızı devlet korumasına alındı! Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? Meral Akşener'i altılı masadan kimin kaldırdığı belli oldu! Dünyanın en pahalı pasaportları belli oldu! İşte Türkiye'nin sırası