Murat Yıldırım ve İman Elbanı’nin kızları dünyaya geldi

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım ilk kez baba olma duygusunu tattı. İman Elbanı ile 2016 yılında evlenen başarılı oyuncu, kız bebeğini kucağına aldı. Anne baba olmanın keyfini çıkaran ünlü çift kızlarının adını da sosyal medya hesaplarından duyurdu. İşte detaylar…

2016 yılında İman Elbanı ile evlenen Murat Yıldırım ilk kez baba olma duygusunu yaşadı. Baba olmanın sevincini yaşayan ünlü isim, sosyal medyadan duygularını paylaştı. 

Teşkilat dizisinde rol alan Murat Yıldırım, sevincini paylaştığı sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Hepinize çok teşekkür ederim… Çok uzun zamandır dua ettiniz, iyi dileklerde bulundunuz. Sonunda kızımız Miray dünyaya geldi… Çok mutluyuz"

Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor İşte banka banka faiz, aylık taksit, geri ödeme tutarı Galatasaray gol oldu yağdı, 3 puanı hanesine yazdırdı! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Benzine ve motorine indirim geliyor!