Murat Ünalmış'ı kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

Televizyon ekranlarına Fox'un Gülcemal dizisiyle dönen Murat Ünalmış kimdir? Gülcemal'ın başrolü Murat Ünalmış hangi dizilerde oynadı? İşte Gülcemal Şahin rolüyle tanınan o ismin bazı gözden kaçan ayrıntıları...

Fox'un Gülcemal dizisiyle ekranlara geri dönen aktör Murat Ünalmış kimdir? İşte dizinin başrolünün hayatı...

MURAT ÜNALMIŞ KİMDİR?

23 Nisan 1981 Kayseri'de doğan ve Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Murat Ünalmış, üniversiteden sonra Akademi İstanbul'da oyunculuk eğitimleri almıştır.

MURAT ÜNALMIŞ HANGİ DİZİLERDE VE FİLMLERDE OYNADI?

Oyunculuk eğitim sürecinde, Sınırlı Aşk, Hayat Bağları, Kurşun Yarası, Üç Kadın dizilerinde ve Deli Duran, Sen Ne Dilersen adlı filmlerde bazı roller almıştır.

Ancak en çok kendini öne çıkardığı film olan Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmen koltuğunda oturduğu Güneşi Gördüm ile herkesçe tanınmış ve New York'ta Beş Minare adlı filmde de rol yapmıştır. Ayrıca 2010 yılında Fox kanalında ekranlara giren ve 2013 veda eden Yer Gök Aşk dizisinde başrol oynamıştır.

2016-2017 yılları arasında  TRT1'deki Sevda Kuşun Kanadında adlı tarih ve aşk öğeleri barındıran dizide başrol oynamıştır. Şuanda Fox'ta hala devam eden Gülcemal'dan önce rol aldığı dizi ise, Bir Zamanlar Çukurova'dır.

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler... Erdoğan'a hakaret eden Salkım'ın ATV'de dizideki rolü gündem oldu!
Sonraki Haber