Murat Kurum, bu sabah İstanbul'da yaşanan metro çilesinin görüntülerini paylaştı: "İstanbul’u bu beceriksizliğe teslim etmeyeceğiz!"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, bu sabah Üsküdar-Çekmeköy metro hattında yaşanan arıza sonrası İstanbulluların yaşadığı çileyi paylaşarak "İstanbul’u bu beceriksizliğe teslim etmeyeceğiz! Nisanda kurtuluyoruz." dedi.

CHP yönetimindeki İBB'nin her gün yaşadığı toplu taşıma arızalarında bugün sabah bir yenisi daha eklendi. Üsküdar - Çekmeköy metro hattında yaşanan arızan edeniyle seferler durduruldu. Sabah saatlerinde işe giden binlerce kişi yolda kaldı.

MURAT KURUM: "NİSANDA KURTULUYORUZ"

İstanbul'un son dönemine yakışır bir sabah geçirdiğini belirten ve sabah saatlerinde yaşanan kaostan görüntüler paylaşan Kurum, şu ifadeleri kullandı.

"İstanbul bu sabah da bildiğiniz gibi. Bozulan metrolar, işlerine gitmeye çalışan ancak yolculuğu çileye dönüşen İstanbullular. İstanbul’u bu beceriksizliğe teslim etmeyeceğiz! Nisanda kurtuluyoruz."

Bernard Hill kimdir? Bernard Hill kaç yaşında, nereli? Bernard Hill'den acı haber! Ünlü oyuncu yaşamını yitirdi.. Oyuncu Zeynep Çamcı kimdir? Hayatı merak edilen Zeynep Çamcı evli mi?
Sonraki Haber