Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı filmi konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Serinin üçüncü filmİ olan Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı'nda heyecan hız kesmeden devam ediyor. 2008 yapımı olan Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı filmi konusunu sizler için araştırdık.

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı filmi konusu nedir? Mumya serisinin son filmi olan Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı filminde heyecan ve aksiyon hız kesmeden devam ediyor. Serinin devamında yine ilk filmden tanıdığımız Brendan Fraser ve John Hannah karşımıza çıkıyor.

MUMYA: EJDER İMPARATORU'NUN MEZARI FİLMİ KONUSU NEDİR?

Mumya: Ejder İmparatoru'nun Mezarı"nda O'Connell ailesi bu kez iki bin yıllık uykusundan uyanan Ejder İmparatoru'nun mumyasıyla baş etmeye çalışıyor.

Ejder İmparatoru Han'ı (Jet Li) yenmenin tek yolu ise imparatorun düşmanlarından oluşan, Çin Seddi'nin yapımı sırasında duvarların altında kalan orduyu canlandırıp savaşmaktır.

Brendan Fraser'ın üçüncü kez Rick O'Connell rolünde oynadığı filmde, Rachel Weisz'ın yerini Maria Bello alırken olaylar 10 yıl sonrasında geçtiği için 20 yaşındaki Alex rolüne de Luke Ford getirildi.

MUMYA: EJDER İMPARATORU'NUN MEZARI FİLMİ OYUNCULARI KİMLERDİR?

-Brendan Fraser
-Jet Li
-Maria Bello
-John Hannah
-Luke Ford
-Michelle Yeoh
-Isabella Leong

Başarılı voleybolcu İlkin Aydın kimdir? Neden marak ediliyor Bakan Şimşek'ten Kur Korumalı ve CDS açıklaması Survivor All Star'da kalma mücadelesi! Kazanan kim olacak?
Sonraki Haber