Muhterem Nur’un gençlik fotoğrafları!

Muhterem Nur’un gençlik fotoğrafları! Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm Baba filmiyle bir çok insanın akıllarına yer eden Muhterem Nur gençliğinde yaşadığı acıların bir bölümü filmin bir bölümünde izleyiciye aktarılıyor.Vatandaşlar Muhterem Nur'un ilk aşkı Memduh Ün'ün kim olduğunu araştırmaya başladı.Peki Muhterem Nur’un gençlik fotoğrafları! ilk aşkı Memduh Ün kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

MEMDUH ÜN KİMDİR ? 14 Mart 1920'de İstanbul'da dünyaya geldi. Vefa Lisesi'nde öğrenim görürken ailesine yardım etmek zorunda olduğu için birçok farklı işte çalışmak zorunda kalmıştı. 1946 yılında Adana'da yedek subay olarak yaptığı askerlik döneminden sonra İstanbul'a döndüğü 1947 senesinde elektrik idaresinde memur olarak çalışmaya başladı.


19 Mayıs neden kutlanıyor? 19 Mayıs anlam ve önemi... En güzel 19 Mayıs sözleri! Atatürk'ün 19 Mayıs ile ilgili sözleri Survivor All Star'da gecenin kazananı kim oldu? İşte yeni fragman En güzel 19 Mayıs resmi ve kurumsal mesajları! 19 Mayıs ile ilgili şiirler! 2,3,4 kıtalık 19 Mayıs şiirleri! 19 Mayıs sözleri! En güzel 19 Mayıs pano yazıları!