Yemyeşil doğası, masmavi plajlarıyla Muğla gezi listesi ve yöresel lezzetleri

Muğla, özellikle yaz aylarında deniz turizmiyle dikkatleri üzerine çeken bir şehirdir. Antik Karya bölgesinin en eski yerleşim yerlerinden biri olan Muğla, tarihin en eski kalıntılarının izlerini hala bünyesinde barındırmaktadır. Eşsiz güzellikteki plajları, kanyonları ve tarihi alanlarıyla ziyaretçilerine farklı bir tatil alternatifi sunan Muğla’da gezilecek yerleri ve yöresel lezzetleri haberimizde listeledik.

Muğla, ilkimi ve konumu sayesinde özellikle yaz aylarında yerli yabancı birçok turisti ağırlamaktadır. Eşsiz güzellikteki plajları, kanyonları ve tarihi alanlarıyla ziyaretçilerine farklı bir tatil alternatifi sunan Muğla’da gezilecek yerleri ve yöresel lezzetleri haberimizde listeledik.

Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri gerçek olmaya başladı! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Dursun Özbek'ten Galatasaray'a seçim bombası! Dünyaca ünlü yıldız... Akaryakıtta tek fiyat dönemi başladı, fiyatlar güncellendi! Demirtaş'ın, Figen Yüksekdağ'ın ve Ahmet Türk'ün cezası belli oldu! Güzel oyuncu Hande Erçel güzelliği ve kırmızı elbisesi ile büyüledi...