Müge Anlı son bölümünde ilginç olay: 15 yaş küçük türkücü sevgilisine binlerce TL'sini kaptırdı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümüne çıkan Ordulu Safiye Çallı'nın anlattıkları ekran başındakileri dehşete düşürdü. Çallı, kendisinden tam 15 yaş küçük Akkuşlu Türkücü Cüneyt’in kendisini evlilik vadiyle tam 700 bin TL dolandırdığını belirtti. Tüm bunların ardından da canlı yayında Safiye Çallı, Müge Anlı'nın "Barışmak istiyor musun?" sorusuna da "Bilmiyorum." yanıtını verdi.

Müge Anlı'nın son bölümünde canlı yayına çıkan Safiye Çallı, sosyal medyadan kendisinden 15 yaş küçük Akkuşlu Türkücü Cüneyt ile tanıştı. 25 yıllık evliliği biten Safiye Çallı ile Türkücü Cüneyt evlilik planı kurdu, ancak sevgilisi Safiye'nin tüm parasını alıp terk etti!

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Meteorolojiden 18 il için sarı kodlu uyarı! Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu 5 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! Cem Garipoğlu'nun hapishanedeki son görüntüleri ortaya çıktı!