Bedriye Kılıç kaybında yeni detay! Gizli tanık konuştu: Tayfur karısının peşine düşeceğine arkadaşı Özlem'i takip etti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Konya Akşehir'de eşiyle tartıştıktan sonra sırra kadem basan ve günlerdir kendisinden haber alınamayan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç aranıyor. Bedriye'nin iş arkadaşı Özlem, kayıp kadının eşi Tayfur tarafından öldürüldüğünü iddia etmişti. Bugünkü yayında ise şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Bir izleyici yayına bağlanarak ''Bedriye'nin kaybolduğu hafta Tayfur, Özlem'i göz hapsinde tutuyordu.'' dedi. İşte haberin detayları...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 6 Temmuz 2023'te Konya'nın Akşehir ilçesinde eşiyle tartıştıktan sonra sırra kadem basan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç aranıyor. 

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!