Müge Anlı ile Tatlı Sert'te akılalmaz olay! 29 yaşındaki kadın 19'luk üvey oğlu ile kaçtı

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te akılalmaz bir olay yaşandı. 29 yaşındaki kadın 19'luk üvey oğlu ile kaçtı. Stüdyoda yasak aşk yaşadıklarını itiraf eden ikili herkesin ağzını açık bıraktı. Umut Yetik, ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu ile ikinci eşinin kaçması nedeniyle isyan etti. Umut Yetik ile ikinci eşinin 8 yaşındaki kızları için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devreye girdi. İşte ağızları açık bırakan olayın detayları...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında herkesi şaşırtan ilginç bir olay yaşandı. Umut Yetik, ikinci eşi ile ilk evliliğinden dünyaya gelen 19 yaşındaki oğlunun kaçtıklarını söyleyerek Müge Anlı ile Tatlı Sert programna başvurdu. Başından geçenleri anlatan talihsiz adam isyan etti.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Migros'tan bakım ürünlerinde %50'ye varan indirim fırsatları! Emeklilerin temmuz zammında son gelişme! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Yurt dışından telefon getirenler dikkat!