Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bu kez muhabbet kuşu aranıyor! Ayşe teyze evladı yerine koyduğu Maviş'e kavuşabilecek mi?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç anlar yaşandı. Evladı yerine koyduğu muhabbet kuşu kaybolan Ayşe teyze, ‘Mavişim’ dediği kuşuna kavuşmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Müge Anlı ekibinin bulduğu mavi muhabbet kuşunun Ayşe teyzeye ait olup olmadığı merak ediliyor. Ayşe teyze, kuşun kendi kuşu olduğunu tespit etmeye çalışıyor. Kuşun ‘Ayşe’ demesini merakla bekleyen Müge Anlı ve Ayşe teyzenin o anları izleyenleri gülümsetti. Peki, Ayşe teyze kuşuna kavuşabilecek mi?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ilginç anlar yaşandı. Evladı yerine koyduğu muhabbet kuşu kaybolan Ayşe teyze, ‘Mavişim’ dediği kuşuna kavuşmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu.

Akaryakıta çifte zam! İşte güncel benzin motorin fiyatları Galatasaray'ın Fenerbahçe 11'i belli oldu! Abdülkerim Bardakcı şoku... ŞOK'a ucuz fiyatlı bahçe mobilyaları ve bitki bakım gereçleri geliyor! Fenerbahçe'nin derbi ilk 11'i belli oldu! Edin Dzeko için şok karar... Galatasaray evinde yıkıldı, Fenerbahçe şansını son maça taşıdı! Bugün kimin maçı var? 19 Mayıs 2024 maç programı!