Müge Anlı her yerde onu arıyordu! Hasan Hüseyin Çelik'in cinayete kurban gittiği ortaya çıktı! Talihsiz adamı kızının eski nişanlısı öldürmüş

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Ankara'da yaşayan evli ve iki çocuk babası Hasan Hüseyin Çelik aranıyordu. Aracıyla birlikte sırra kadem basan Hasan Çelik'ten kaybının 79. gününde acı haber geldi.

Ankara'da yaşayan evli ve iki çocuk babası Hasan Hüseyin Çelik, 15 Kasım 2023 tarihinde aracıyla birlikte sırra kadem bastı. Veysel Çelik, eşi Esma Çelik ile birlikte 77 günü aşkın süredir haber alamadığı kardeşi Hasan Çelik'i bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Hasan Çelik'ten kaybının 79. gününde acı haber geldi.

Dünyanın en hızlı savaş uçakları belli oldu! Otomobil markaları kampanyaları patlattı! Sıfır faiz uzun vade Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Alves Fenerbahçe'yi Mourinho'ya anlattı: Tüm şampiyonlukları unut! Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş'ı solladı! İşte dünyanın en iyileri Emeklilerin temmuz zammında son gelişme!