Müge Anlı'da Gürsel'e 21 yıl bakan Memduha ve öz anne Atiye'nin kavgası!

Müge Anlı ile Tatlısert programında 21 yıl sonra ailesine kavuşan Gürsel'in olayı damgasını vurdu. Gürsel'e 21 yıl bakan Memduha Hanım'ın stüdyoya gelmesi ile duygu dola anlar yaşandı. Aynı zamanda 21 yıl sonra oğluna kavuşan Atiye Hanım ise tepkisini gösterdi. Atiye Hanım'ın tepkisi ile stüdyoda gergin anlar yaşandı ve sesler yükseldi.

2,5 yaşından kaçırılarak daha sonra başka bir aileye verilen Gürsel 21 yıl sonra gerçek ailesine kavuştu. Gerçek ailesinden 21 yıl ayrı kalan Gürsel'e ise Memduha Hanım baktı. Müge Anlı programında Gürsel'in neden kaçırıldığı? sorusunun cevabı aranıyor. 21 yıl Gürsel'e bakan Memduha Hanım ise yayına geldi. Memduha Hanım'ın gelmesi ile birlikte stüdyoda gözyaşları sel oldu ve duygusal anlar yaşandı.

Dünyanın en iyi takımları açıklandı! Fenerbahçe ilk 20'ye girdi... Zamlı sigara fiyatları 2024 Mayıs! Sigaraya ne kadar zam geldi? Doların sonu yakın Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi torbası belli oldu CarrefourSA'dan Anneler Günü'ne özel indirimler! Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de son 4 maçına çıkıyor! İşte yeni sol bek