Levent Karaduman'a ne oldu? Kuzen Ali Osman Sepetçi gözaltında! Su kuyusunda ayakkabı bulundu

Levent Karaduman'a ne oldu? ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programında 7 yıldır kayıp olan Levent Karaduman'ı arama çalışmalarında flaş bir gelişme yaşandı. Karaduman'ın kaybı ile ilgili en büyük şüphelilerden biri olan teyzesinin oğlu Ali Osman Sepetçi gözaltında alındı. Karaduman'ın kaybolduğu gün Şepetçi'nin en son telefon sinyalinin geldiği bahçedeki kuyuda bir ayakkabı bulundu.

Müge Anlı Atv canlı yayınında son dakika gelişmesini aktardı. 7 yıl önce Denizli'de kaybolan reklamcı Levent Karaduman'dan hala bir iz bulunamadı. Amca Hayati Karaduman, Levent Karadmuman'ın kaybından dolayı teyze oğulları Ali Osman'ı hedefi göstermişti. Olay gününden bu yana aile ile iletişime geçmeyen Ali Osman'ın her şeyi bildiği iddia edildi. 7 yıl sonra beklenen gözaltı haberi geldi. 

Meteorolojiden 15 il için kuvvetli yağış uyarısı! Survivor All Star'da Yunus Emre için bir uyarı daha... Migros'tan alışveriş sepetlerini indirime boğacak yeni kampanya! Galatasaray'da Erden Timur gerçeği ortaya çıktı! Karar belli oldu... Aston Villa evinde çöktü! Eski Hataysporlu'dan İngiltere'de hat-trick! Dilan Polat cezaevinde intihar etmeye kalktı!